S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme souborů cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím.

Nákup po telefonu

Zavoláme Vám zpět

 

100 Kč zdarma na Váš nákup
za přihlášení do členské sekce KM BIKERS.
Co Vám přinese členská sekce?
Jedinečné cenové nabídky přístupné pouze členům. Přednostní informovanost o akcích a mnoho dalších zajímavostí.

 

KMbiker motoshop osobní odběrKMBIKERS.cz doprava zdarmaKMBIKERS.cz výměna zbožíNáhradní díly na motorku

 

KMBIKERS.cz facebookKMBIKERS.cz google plusKMBIKERS.cz pinterestKMBIKERS.cz youtube

Jsme zapojeni v programech

 

KMbikers Sphere card

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 3 199 Kč
skladem
Naše cena 3 999 Kč
Na objednávku
Naše cena 3 999 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas KM BIKERS s.r.o., se sídlem Okrajová 1356/19, 736 01 Havířov - Podlesí, IČ 29399165., vedená u Krajského soudu v Ostravě, spisová značka C 38969. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů