S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme souborů cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím.

Nákup po telefonu

Zavoláme Vám zpět

 

100 Kč zdarma na Váš nákup
za přihlášení do členské sekce KM BIKERS.
Co Vám přinese členská sekce?
Jedinečné cenové nabídky přístupné pouze členům. Přednostní informovanost o akcích a mnoho dalších zajímavostí.

 

KMbiker motoshop osobní odběrKMBIKERS.cz doprava zdarmaKMBIKERS.cz výměna zbožíNáhradní díly na motorku

 

KMBIKERS.cz facebookKMBIKERS.cz google plusKMBIKERS.cz pinterestKMBIKERS.cz youtube

Jsme zapojeni v programech

 

KMbikers Sphere card

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 2 299 Kč
skladem
Naše cena 799 Kč
Na objednávku

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 399 Kč
skladem
Naše cena 69 Kč
skladem
Naše cena 1 060 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas KM BIKERS s.r.o., se sídlem Okrajová 1356/19, 736 01 Havířov - Podlesí, IČ 29399165., vedená u Krajského soudu v Ostravě, spisová značka C 38969. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů