S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme souborů cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím.
100 Kč zdarma na Váš nákup
za přihlášení do KM BIKERS členské sekce motorkářů.
Co Vám přinese členská sekce?
Přednostní informovanost o cenových akcích a HLAVNĚ jedinečné cenové nabídky přístupné pouze členům.

 

Nákup po telefonu

Zavoláme Vám zpět

 

KMbiker motoshop osobní odběrKMBIKERS.cz doprava zdarmaKMBIKERS.cz výměna zbožíNáhradní díly na motorku

 

KMBIKERS.cz facebookKMBIKERS.cz google plusKMBIKERS.cz pinterestKMBIKERS.cz youtube

Jsme zapojeni v programech

 

KMbikers Sphere card

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

 

Zaručujeme Vám, že Vaše osobní údaje (především jméno, příjmení a bydliště), které jste poskytli provozovateli tohoto internetového obchodu, jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména ve smyslu zákona č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Veškeré Vaše údaje považujeme za důvěrné a použijeme je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu tohoto zákona o ochraně osobních údajů. Nejsou sbírány a shromažďovány, pokud je zákazníci sami dobrovolně neposkytli, např. registrací, v soutěži nebo anketě. Poskytnutí všech informací je dobrovolné. Vaše osobní údaje jsou uschovány tak, aby k nim neměla přístup žádná neoprávněná osoba.

Provozovatel internetového obchodu kmbikers.cz registrován Úřadem pro ochranu osobních údajů.
Podle zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů máte kdykoli právo písemně požádat provozovatele o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o Vás zpracovává.