Kód:

1508

Rychlá výměna zboží Výhodná doprava Prověřené produkty

749 Kč

Skladem

ks
Potřebujete poradit?
Po - Pá: 9:00 - 18:00 h
So: 9:00 - 12:00 h
Značka:

Leštěnka s voskem Muc-Off Miracle Shine

Miracle Shine je kvalitní leštěnka speciálně vyrobena ze tří typů vosku (včetně karnaubového) a mnoha dalších ušlechtilých přísad včetně fluoropolymerů pro vytvoření hlubokého lesku a dlouhotrvající ochraně. Fluoro Polymerová Technologie má za úkol, odpuzovat vodu a veškeré atmosférické nečistoty. Proto všechny ošetřené místa stroje vždy zůstanou čistější a snáze omyvatelné než ty bez použití ošetření.

  • obsahuje Fluoro Polymer technology zajišťující ještě hlubší ochranu
  • bezpečně aplikovatelný na lak kov, plast, chrom i carbon
  • obsahuje 3 různé druhy vosků vytvářejících ochrannou vrstvu prodlužující životnost chráněných povrchů
  • olejové složky zajišťují další hloubku lesku, zatímco naše jemná leštící složka pomáhá odstranit mikroskopická poškození či kazy
  • složení produktu zajišťuje snadnou aplikaci
  • odstraňuje zbytky nečistot a nezanechává na povrchu křídové zbytky

Muc-Off Miracle Shine Polish byl speciálně vyvinut pro zajištění vysokého a dlouhotrvajícího lesku. Po vyleštění vytváří velmi odolný ochranný film odpuzující vodu, bránící usazování atmosférických škodlivin a pronikání UV záření k chráněným plochám. Na druhou stranu účinná látka přípravku proniká do nejmenších pórů lakovaných povrchů a tím je chrání a rozjasňuje od základní vrstvy. Veškeré složky Miracle Shine Polish tak pracují ve vzájemné symbióze pro dosažení společného cíle - vytvořit ochranný přípravek šetrný k chromovým dílům, stejně jako k běžným kovům, carbonovým vláknům nebo plastům.

Aplikace:
Před použitím doporučujeme leštěnku důkladně protřepat, aby došlo k aktivaci všech jejich složek. Naneste na jemnou a čistou utěrku z mikrovlákna, doporučujeme Muc-Off Muc-Off Microfibre Polishing Cloth, a krouživým pohybem naneste na ošetřovaný povrch. Nechte cca 30 - 45 s účinkovat. Poté hned můžete přistoupit k vyleštění do vysokého lesku.
Aplikaci je doporučeno provést na suchý a chladný povrch, nicméně naše zkušenosti ukazují, že Miracle Shine lze úspěšně bez čekání nanést i na vlhký povrch nebo sluncem zahřátý lak. Poté je však třeba závěrečné vyleštění provést suchou stranou utěrky.

Obsah balení: 500 ml